Culinair

Australian viert Pasen!

Australian pasen

Het is maar één keer per jaar Pasen. Dus als je het viert, en daar hoort natuurlijk chocolade bij, dan kun je dat maar beter goed doen. Met Australian, als we je een kleine suggestie mogen doen.

Eitjes en meer

We willen je natuurlijk niet jaloers maken. Maar al het lekkers dat je bij dit artikel ziet, hebben we na het te hebben gefotografeerd opgegeten. We moeten tenslotte wel weten waar we over schrijven.

En dat is nogal wat! Neem die vrolijk gekleurde eitjes in het gras. De Australian Easter Eggs, gevuld met allerlei lekkers. In de groene vind je lekker frisse limoncello (deze kunnen we in het bijzonder aanraden, we zitten nog na te genieten hier!), de bruine is gevuld met koffie, de witte met gianduja (chocolade/hazelnoot-combi) en de roze met framboos. Onder het suikerlaagje zit een lekker dik laagje chocolade, wat deze eitjes echt een soort mini-gebakjes maakt.

Je koopt ze per vier stuks (€5,75), per negen of per zestien (€19,50). Wij zouden de grootste doos nemen. Echt.

Australian pasen

Een reep kan ook

Houd je meer van chcooladerepen? Ook geen probleem. De lekkere Snapper repen zijn er tijdelijk ook als paascadeau. Wij vinden vooral de oranje variant erg lekker, melkchocolade met hazelnoot. Om je vingers bij af te likken.

Daarnaast vind je ook nog prachtige grote chocolade-eieren en Dodo Eggs in de winkels. Hebben we niet kunnen proeven, maar we twijfelen er niet aan dat deze ook verrukkelijk zullen zijn. Vrolijk Pasen!