Culinair winnen

Afgelopen: 10 oktober: Dag van de Duurzaamheid (+WIN!)

Wist je dat het aanstaande donderdag, 10 oktober, de Dag van de Duurzaamheid is? Lees er snel meer over, en maak kans op leuke prijzen!

Op de Dag van de Duurzaamheid wordt extra aandacht gevraagd voor duurzame, en dus plantaardige voeding. De voedselketen van plantaardige voedingsmiddelen is namelijk vele malen korter waardoor minder broeikasgassen vrijkomen. Daarnaast kan 1 ‘PlantaarDag’ in de week je ook nog eens op originele ideeën brengen qua maaltijd. Niet bij het ontbijt een beker melk en ’s avonds je standaard lapje vlees, maar een ander, vaak verrassend lekker alternatief.

Allemaal leuk en aardig… maar ’t is best een gedoe om voor zo’n dag de juiste dingen in huis te halen. Wat is nu plantaardig en wat niet, en welk plantaardig product kun je als alternatief voor een dierlijke variant gebruiken? Om je daarmee op weg te helpen worden er aanstaande donderdag, 10 oktober, op verschillende plekken in Nederland mysterybags uitgedeeld. Hierin vind je alles om een duurzaam én lekker PlantaarDag te houden! Check hieronder snel de locaties waar je zo’n mysterybag kunt scoren as donderdag.

pvalprolocaties

Wil je er alles over weten? Volg dan alle informatie op http://facebook.com/plantaardag. Hier kun je ook nog eens je receptinformatie delen, en mooie prijzen winnen.

Misschien ben jij aanstaande donderdag wel op een plek waar de mysterybags worden uitgedeeld. Maar ook als dat niet lukt, niet getreurd. Wij mogen er namelijk ook nog eens 20 verloten onder onze bezoekers. Vul om kans te maken uiterlijk donderdag 10 oktober het onderstaande formulier in, en misschien win jij zo’n plantaardige mysterybag!

Deze actie is afgelopen.