Creatief

De wereld aan je voeten… of aan je muur!

fotocadeau

Op zoek naar een mooie wanddecoratie, maar zelf geen bijzondere foto om af te laten drukken? Er zijn volop afbeeldingen waar je uit kunt kiezen.

Aan de muur

Het ziet er altijd zo tof uit: mooie foto’s aan de muur. Van verre reizen, bijzondere bestemmingen. Maar wat nu als je de laatste jaren geen bijzondere reizen hebt gemaakt? Of je wel op een supermooie plek stond, maar het net enorm bewolkt was. Of te druk om een ‘muurwaardige’ foto te maken?

Dan is daar een prima oplossing voor. Er zijn namelijk ook sites waar je kunt kiezen uit een enorm assortiment foto’s, die je direct kunt laten afdrukken als wanddecoratie. Bij Fotocadeau.nl kun je kiezen uit duizenden afbeeldingen. Bijzondere steden en landen, maar ook prachtige natuurfoto’s en dieren. Kies voor een plek waar je zelf geweest bent (de Amsterdamse grachten, New York, de skyline van Parijs…) of een bestemming waar je nog steeds van droomt.

fotocadeau

Welk materiaal?

Heb je eenmaal een keuze gemaakt uit al die prachtige foto’s (en geloof ons, dat is makkelijker gezegd dan gedaan: wij willen ze allemaal wel aan de muur!), dan moet je nog een belangrijke keuze maken: het materiaal waarop je de afbeelding wilt laten afdrukken.

Van canvas, hout en plexiglas tot aluminium, fotobehang of zelfs een wandkleed. Ieder materiaal heeft zo zijn eigen kenmerken en charme, en het is verstandig om je hier goed in te verdiepen voor je een keuze maakt. Bekijk goed op welke plek je jouw wanddecoratie op wilt hangen, en welk materiaal hier het best bij past. Ook het formaat kun je natuurlijk zelf bepalen! Kies je voor aluminium, dan kun je ook terecht op Fotoopaluminium.nl, onderdeel van Fotocadeau, maar helemaal gespecialiseerd in aluminium.

fotocadeau

Zelf wel een mooie foto?

Dat je kunt kiezen uit tal van bijzondere afbeeldingen vinden wij ideaal, maar wat nu als je zelf wél een prachtige foto hebt gemaakt die je aan de muur wilt hebben? Ook die kun je bij Fotocadeau.nl natuurlijk af laten drukken. Als wanddecoratie, maar ook op allerlei andere voorwerpen. Jouw foto op een snijplank, klok, wijnfles of zelfs een zitzak? Kan allemaal!

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Fotocadeau.nl.