Creatief

Tip voor vaderdag: HEMA bier brouw pakket

Natuurlijk kun je op Vaderdag aankomen met een speciaal flesje bier, dat weten de meeste vaders best te waarderen. Maar nog leuker is het om vader het bier zelf te laten brouwen!

HEMA bier brouw pakket

Zal het de droom zijn van iedere man, zelf een biertje brouwen? We weten zeker dat er heel wat vaders zien die dat wel zien zitten! En het blijkt, als je de juiste ingrediƫnten en tools in huis hebt ook helemaal niet zo lastig te zijn.

In het HEMA bier brouw pakket, vind je alles om zelf bier te brouwen. Een complete set, met recept en plan van aanpak, al vermoeden we dat de meeste vaders hier wel een beetje vanaf zullen wijken. Zij hebben zoveel verstand van bier, ze bepalen zelf wel hoe ze er eentje brouwen! Ook geen probleem, geef er gerust een eigen twist aan!

Na vier weken brouwen heb je ongeveer 3,8 liter licht blond Belgisch bier, met ongeveer 5 procent alcohol. Leuk om met Vaderdag te geven, dan heeft vader er van de zomer bij de bbq nog steeds plezier van. Het HEMA bier brouw pakket is tijdelijk te koop bij HEMA en kost 45 euro.