Celebs

Vrouwen willen (niet) zoenen met…

Mentos Gum deed een groot onderzoek onder vrouwen van 16 tot 24 jaar, waarbij 1 van de vragen was met welke BN-er zij het liefst zouden willen zoenen.

Op 1: Chris Zeegers. Nauwelijks verrassend te noemen, hij voert dit soort rijtjes al jarenlang aan. Hij wordt gevolgd door Kane zanger Dinand Woesthoff, terwijl we op nummer 3 twee jonkies vinden, Jan Smit en Valerio Zeno.

Interessanter vinden wij de vraag met wie deze vrouwen liever niet wilden zoenen. Die twijfelachtige eer is weggelegd voor premier Balkenende, gevolgd door Dries Roelvink. Zo zie je maar weer dat vrouwen niet perse op machtige, oudere en/of regelmatig de sportschoolbezoekende heren vallen…

Dit onderzoek leert ons daarnaast dat 40 procent van de vrouwen een slechte adem de grootste afknapper vindt bij het zoenen, gevolgd door ´te wild kussen´. Die slechte adem kun je uiteraard te lijf met een kauwgum uit de nieuwe Aqua Kiss lijn van Mentos Gum, de uitvoerders van dit onderzoek. Zij verpakten hun nieuwste, ademverfrissende kauwgummetjes in een hippe, stylish zwarte verpakking. De tijd dat frisse kauwgum automatisch met sport werd gelinkt lijkt met deze introductie achter ons te liggen!