Celebs Dvd

Diana: haar levensverhaal

Prinses Diana: al is zij al 10 jaar geleden verongelukt, de belangstelling voor haar leven (en dood) lijkt wel onverminderd groot te blijven. Bij een persoon die zo tot de verbeelding sprak is het moeilijk om een goed beeld te krijgen van haar werkelijke leven. Het kan toch niet zo zijn dat zij ├ęcht alleen maar lief en aardig was, 24 uur per dag? En haar huwelijk, was het nou echt alleen maar de schuld van Prins Charles dat dat misliep?

Na haar dood staan er toch wel wat mensen op die het tegendeel beweren, die vertellen dat Diana ook heus haar slechte kanten had. Er zijn echter weinig bronnen die proberen objectief te zijn, en zowel haar positieve als negatieve punten durven te benoemen. Mocht je graag een uitgebreid, objectief en volledig beeld van haar leven krijgen, dan raden wij je de deze week verschenen documentaire 2dvd ‘Diana – Haar levensverhaal 1961-2007’ ten zeerste aan.

Op de eerste disc krijg je een goed beeld van de periode van vlak voor het huwelijk met Prins Charles, tot en met de scheiding die hier uiteindelijk op volgt. De tweede dvd gaat volledig over het ongeluk dat een einde maakte aan haar leven. Al is er inmiddels ‘besloten’ dat dit een ongeluk was, toch blijven er veel vragen onbeantwoord. De documentaire geeft je hier geen antwoord op, maar zet alle complotten en twijfels wel op een rijtje.

Diana - Haar Levensverhaal 1961-1997
Bestel via Bol.com: Diana – Haar Levensverhaal 1961-1997