Boeken Getest

Zou het liefde zijn? – Rachel Gibson

Rachel Gibson is niet alleen dé chicklitauteur van Amerika, ook in Nederland hebben we deze schrijfster inmiddels omarmd. Ook haar nieuwste boek, ‘Zou het liefde zijn?’ is weer een prettige mix van passie, humor, spanning en liefde.

Ons lijkt er niks mis mee. Een tijdje een vriendje ’toegewezen’ krijgen, zeker niet als het om een aantrekkelijk exemplaar gaat. Maar Gabrielle Breedlove heeft er toch zo haar twijfels bij. De fijne man in kwestie, Joe, is namelijk een undercover agent die vermoedt dat Gabrielles zakenpartner niet helemaal fris is. De enige manier voor de politie om de gangen van deze zakenpartner, Kevin, na te gaan én erachter te komen of Gabrielle zelf ook iets te verbergen heeft is door te infiltreren in hun leven.

Gabrielle kan weinig anders dan toestemmen met de komst van Joe. Maar het blijkt nog knap lastig om net te doen alsof je verliefd bent, terwijl je de man eigenlijk liever uit je leven zou verbannen. En net als het dan toch lijkt te gaan lukken om de wereld wijs te maken dat hij je nieuwe liefde is, wordt de hele kwestie opeens enorm ingewikkeld.

Chicklit van de bovenste plank!

Het fijne aan de boeken van Rachel Gibson is dat zij haar lezeressen serieus neemt. Wij zitten namelijk niet te wachten op een week, ongeloofwaardig verhaaltje. Echte mensen willen we zien, échte vrouwen waarin we ons kunnen verplaatsen. En lekkere mannen natuurlijk! Ook in ‘Zou het liefde zijn?’ spatten de vonken er zo nu en dan weer heerlijk vanaf, terwijl het plot ondertussen ook geloofwaardig wordt uitgewerkt. Chicklit van de bovenste plank!

Zou het liefde zijn? – Rachel Gibson
ISBN 9789045203263
Karakter Uitgevers
14,95 euro