Boeken

Yoga voor alledaagse klachten

Heb je regelmatig ergens last van, stress of hoofdpijn bijvoorbeeld, dan krijg je misschien nogal eens te horen dat ‘yoga echt hartstikke goed voor je zou zijn’. En dat is misschien ook wel zo, maar hoe begin je daar mee, en wat moet je doen om jouw specifieke klachten tegen te gaan?

‘Yoga voor alledaagse klachten’ is, de naam zegt het al, een boekje dat bij specifieke klachten ook specifieke oefeningen aanbiedt. Verschillende klachten, van pijn in je nek tot constipatie en spanningshoofdpijn, staan keurig op een rijtje in de inhoudsopgave. Zoek ‘jouw klacht’ op, en blader snel verder voor de yoga oefeningen die je daarbij kunnen helpen.

Het taalgebruik is soms wat aan de moeilijke kant, maar altijd wel te volgen. Bovendien zijn veel basisbegrippen uit de Yoga leer besproken in een inleidend eerste hoofdstuk, zodat deze in het vervolg bij hun naam genoemd kunnen worden. Dit boekje is bij uitstek geschikt voor mensen die regelmatig of langdurig bepaalde klachten hebben, en daar zelf iets aan willen doen. Practisch, niet alleen qua inhoud, maar ook zeker wat betreft formaat: de pocket steek je zo in je tas.

Yoga voor alledaagse klachten – Fred Miller
ISBN 9789041762061
Zilver Pocket
6,95 euro

Yoga voor alledaagse klachten
Bestel via Bol.com: Yoga voor alledaagse klachten
F. Miller