Boeken winnen

Boek van de maand augustus: Woezel & Pip – Mijn eerste Engelse Woordjes (+WIN!)

Met Engels leren kunnen kinderen niet vroeg genoeg beginnen. En Woezel & Pip willen daarbij best een handje, of pootje, helpen. Ons Boek van de maand augustus is Woezel & Pip – Mijn eerste Engelse Woordjes, lees snel verder om te zien hoe je een exemplaar kunt winnen.

Woezel & Pip – Mijn eerste Engelse Woordjes

Nee, natuurlijk hoeft je peuter of kleuter nog geen Engelse volzinnen te spreken. Maar een beetje Engels leren kan best leuk zijn! Het zal voor je kind al een hele ontdekking zijn dat mensen niet over de hele wereld dezelfde taal spreken, het Nederlands zoals zij dat geleerd hebben, en het is extra leuk om dan ook meteen wat ‘buitenlandse’ woordjes te leren.

Dit zijn natuurlijk woorden die aansluiten bij de belevingswereld van je kind én die van Woezel & Pip. Sun, apple, book en flower, zijn zomaar wat woordjes die voorbijkomen en die je kind vast snel zal leren. Hartstikke leuk!

Woezel & Pip – Mijn eerste Engelse Woordjes is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar, en is naast leerzaam natuurlijk ook gewoon hartstikke leuk en gezellig om samen te lezen. Wij geven deze maand vijf exemplaren weg.

Wil jij er eentje winnen? Vul dan het onderstaande formulier volledig in.

[cforms name=”boek vd maand aug”]