Boeken Film winnen

Afgelopen: Winnen: Dummie de Mummie prijzen

Goed nieuws voor alle Dummie de Mummie fans: de film draait vanaf 9 oktober in de bioscoop. Wij geven leuke prijzen weg!

De boeken van Tosca Menten zijn enorm populair, en het kan haast niet missen of de film gaat dat voorbeeld volgen. Wat hebben we allemaal uitgekeken naar de film over Dummie de Mummie! De boeken gemist? Geen probleem! De film begint bij het begin.

Stel je voor. Je heet Goos Guts, je bent doodnormaal en er gebeurt nooit iets in het plattelandsdorp waar je woont. Dan zit er op een dag opeens een levende mummie op je bed. Wat doe je dan? Goos (Julian Ras) en zijn vader Klaas (Roeland Fernhout) besluiten om net te doen alsof Dummie hun Egyptische neefje met veel brandwonden is. Dat idee loopt uit op een heel stoer avontuur. Want Dummie moet natuurlijk mee naar school, maar mag nooit zijn magische scarabee kwijtraken. Als twee pestkoppen van de school er toch mee vandoor gaan, moet Goos laten zien hoeveel hij overheeft voor zijn nieuwe beste vriend!

pvdummiemummiefilm2
©PVPictures – Victor Arnolds

Om de release van de film te vieren geven we leuke schoolpakketjes weg, met daarin natuurlijk ook het boek. Winnen? Vul dan het onderstaande formulier in.

Deze actie is afgelopen.