Boeken winnen

Afgelopen: Win Zwaar verliefd! met jezelf in de hoofdrol

Wellicht heb je Zwaar verliefd! al een keer gelezen. De Hoofdrolspeelster Isa is verliefd, zwaar verliefd! Isa is een jonge dierenarts die worstelt met haar gewicht, haar werk en de liefde. Helemaal nu ze als een blok gevallen is voor Ruben, de ontzettend aantrekkelijke eigenaar van een labrador.

Zelf zwaar verliefd zijn?
Maar in de gepersonaliseerde versie van dit boek ben jij aan het woord! Jij speelt de hoofdrol in dit spannende boek. Jij bent degene die Isa speelt en jouw naam komt meer dan 250 keer voor in het boek, jij wordt verliefd op Ruben en Ruben kiest uit eindelijk ook voor jou! Welke vrouw wilt dat niet?

Populairste Nederlandse Chicklitauteur
De auteur Chantal van Gastel (1980) debuteerde in 2008 met Zwaar verliefd!Door de lezers van Chicklit.nl werd zij verkozen tot de populairste Nederlandse chicklitauteur. En vanaf nu kan jij de hoofdrol spelen in dit populaire boek!

Kijk voor meer informatie kijk op www.personalgifts.nl/zwaarverliefd

Winnen
Zwaar Verliefd! is een Paperback van 256 pagina’s waarin de omslag en het binnenwerk is gepersonaliseerd. Wij mogen 5 boeken weggeven. Kans maken? Vul dan snel het onderstaande formulier in.

Betaal nu geen verzendkosten
Daarnaast mogen wij bezoekers van Lifestylelog ook nog eens 2,25 euro korting (precies de verzendkosten) geven op dit boek. Deze kun je verzilveren via www.personalgifts.nl/zwaarverliefd waarbij je als kortingscode ‘lifestylelog06’ in kunt vullen.

Deze actie is afgelopen.