Boeken Kids winnen

Win Wombat en Vos Avonturen in de stad

wombat en vos

Ons kinderboek van de maand juli is Wombat en Vos Avonturen in de stad, voor kinderen vanaf 7 jaar.

Wombat en Vos Avonturen in de stad

Wombat en Vos is de nieuwe serie van Terry Denton. Deze twee vrienden beleven allerlei avonturen in de stad! Wombat is een coole, zeldzame stadswombat die niet van regen houdt, maar gek is op friet. Vos is onrustig en humeurig en draagt een mooie cape. Als ze samen een avontuur beleven, loopt het geheid in de soep!

Auteur Terry Denton is wereldberoemd door zijn tekeningen voor de Waanzinnige Boomhut-boeken. Maar wist je dat hij ook een fantastische verhalenverteller voor jongere kinderen (7+) is?

Wil je meer weten over de personages uit dit boek? Of ben je op zoek naar een mooie kleurplaat? Klik snel door naar deze site, je vindt er van alles over Wombat en Vos.

Wil je kans maken op dit leuke kinderboek? We geven deze maand 5 exemplaren weg. Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken is het onderstaande formulier volledig invullen.

Win Wombat en Vos

Deelname is alleen voor nieuwsbrief abonnees. Door het invullen van dit formulier meldt u zich aan voor het ontvangen van max. 2 nieuwsbrieven per week. Uw NAW-gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het toezenden van een eventuele gewonnen prijs en hierna vernietigd. Voor het ontvangen van de wekelijkse nieuwsbrief slaan wij uw naam en e-mailadres op voor de periode dat u geabonneerd blijft. Afmelden kan op ieder moment via de link in de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.