Boeken Kids winnen

Win Woezel & Pip Naar school (afgelopen)

Woezel & Pip Naar school

De zomervakantie is nog lekker bezig, maar aan het eind van deze maand is het weer zover: de eerste schooldag! Gaat jouw kind voor het eerst naar school? Dan is Woezel & Pip Naar school een perfecte voorbereiding!

Woezel & Pip Naar school

Woezel & Pip Naar school is ons Kinderboek van de maand augustus, en iets toepasselijkers valt nauwelijks te bedenken! Aan het eind van deze maand zullen weer heel wat gespannen kleutertjes hun eerste stappen in hun nieuwe school zetten. Spannend! Maar ook leuk!

Woezel en Pip gaan vandaag voor de allereerste keer naar school. Wie zou er bij hen in de klas zitten? En wat zouden ze gaan doen? Ze vinden het best wel spannend! Maar dat is helemaal niet nodig, want het wordt een superleuke dag! Met de boeken uit de 1e keer-reeks bereid je je kindje voor op belangrijke gebeurtenissen. De verhalen zijn een feest van herkenning en bieden een houvast voor deze belangrijke gebeurtenissen. Winnen

Wij mogen deze maand vijf exemplaren van Woezel & Pip Naar school weggeven. Wil jij er eentje winnen? Vul dan snel het onderstaande formulier in om kans te maken.

Deze actie is afgelopen.