Boeken winnen

Win Woezel & Pip boekjes

Van september 2009 tot en met februari 2010 is de kindervoorstelling Woezel en Pip in de Tovertuin te zien in meer dan 100 Nederlandse theaters. Bettina Holwerda gaat met Woezel & Pip op een magische rondreis door de tovertuin, waarbij de meezingliedjes die we kennen uit de boekjes natuurlijk ook ruimschoots aan bod komen.
 
Daarnaast verschijnt deze maand ook al weer het 5e Woezel & Pip boekje, ‘Zomaar een dag’. Het boekje bestaat uit een aantal nieuwe verhalen én een hoorspel CD. Dit hoorspel is gebaseerd op eerder genoemde theatershow, en is ingesproken door o.a. Willeke Alberti, Edwin Rutten, Katja Schuurman, Chantal Janzen, Babette van Veen, Bettina Holwerda en Koen Iking.
 

Wij mogen deze week 5 keer het nieuwe boekje ‘Zomaar een dag’ weggeven. Kans maken? Vul dan onderstaand formulier in, en vermeld bij ‘Antwoord’ de naam en leeftijd van het kind waarvoor je meespeelt. 

Deze actie is afgelopen.

Nog meer leuke prijzen winnen? Zustersite Lifestylelog viert deze maand haar 3-jarig jubileum, en geeft iedere dag mooie prijzen weg! Doe snel mee!