Boeken winnen

Win Winternacht, de nieuwe Suzanne Vermeer (Boek van de maand)

Winternacht suzanne vermeer

Het is een traditie: ieder jaar verschijnen er in zomer en winter nieuwe thrillers van Suzanne Vermeer. Winternacht is de winterthriller van dit jaar!

Winternacht

Psychologe Karin ter Duin krijgt op haar vijfendertigste te horen dat ze is geadopteerd. Haar biologische vader ligt op sterven en wil haar nog eenmaal zien, en dus vertrekt Karin samen met haar dove zoontje Sam naar de Canadese stad Ottawa. Op de dag van aankomst heeft echter niemand tijd voor haar. Iedereen is in rep en roer omdat een meisje uit The Glebe, de wijk waar haar familie woont, wordt vermist. De vijfjarige Liv Tremblay was met haar ouders en broertje aan het wandelen in een nabijgelegen natuurpark toen ze in een moment van onoplettendheid verdween.

Voordat ze het goed en wel in de gaten heeft, raakt Karin betrokken bij de zaak. En in de weken die volgen, verdwijnen er nog meer kinderen…

Winnen

Klinkt behoorlijk huiveringwekkend, niet? En oh, wat willen we graag weten hoe dít afloopt.

Winternacht is vanaf 14 november te koop. Wil jij het boek winnen? Vul dan in de maand november het onderstaande formulier volledig in. Winnaars ontvangen het boek automatisch thuis.

[cforms name=”boek vd maand nov”]