Boeken Kids winnen

Win Waar is Momo?, ons kinderboek van februari

Waar is Momo?

Ons kinderboek van de maand februari is Waar is Momo?, een leuk, interactief boek om samen met je jonge kind te ontdekken.

Waar is Momo?

Momo is een hond die graag verstoppertje speelt. In dit lieve kartonboekje kunnen kinderen op elke pagina, op twaalf verschillende plekken, zoeken naar verborgen voorwerpen. En naar Momo! Wat staat er nog meer op de foto? Ik zie, ik zie wat jij niet ziet…

Fotograaf Andrew Knapp en zijn beste vriend Momo maken eindeloos veel reizen. Hun eerdere boek – met meer dan honderd reis- en zoekfoto’s – heet Zoek Momo.

Benieuwd naar dit boekje? Op kinderboeken.nl vind je nog meer informatie.

Winnen

Heb of ken jij een kind vanaf ongeveer 4 jaar dat dit leuke boekje graag zou willen winnen? Vul dan het onderstaande formulier volledig in. De winnaars ontvangen het boekje automatisch thuis.

Win Waar is Momo?

Deelname is alleen voor nieuwsbrief abonnees. Door het invullen van dit formulier meldt u zich aan voor het ontvangen van max. 2 nieuwsbrieven per week. Uw NAW-gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het toezenden van een eventuele gewonnen prijs en hierna vernietigd. Voor het ontvangen van de wekelijkse nieuwsbrief slaan wij uw naam en e-mailadres op voor de periode dat u geabonneerd blijft. Afmelden kan op ieder moment via de link in de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.