Boeken winnen

Win De vrouw van de rechter (afgelopen)

De vrouw van de rechter

Ons Boek van de maand september is De vrouw van de rechter, van Ann O’Loughlin. Benieuwd naar dit boek, of een exemplaar winnen? Lees dan snel verder!

De vrouw van de rechter

Het leven van Grace verandert voorgoed als ze wordt uitgehuwelijkt aan een veel oudere, respectabele rechter. Ze leeft in weelde, maar voelt zich eenzaam. Dan ontmoet ze een jonge arts, Vikram. Hij is alles wat haar man niet is en ze wordt hopeloos verliefd. Maar het zijn de jaren vijftig in Ierland, en wanneer Grace zwanger blijkt te zijn van Vikram, moet er afgerekend worden met dit schandaal.

Direct na de bevalling wordt Grace naar een gesticht gestuurd. Vikram krijgt te horen dat Grace is overleden en hij keert met een gebroken hart terug naar India. Dertig jaar later, na het overlijden van de rechter, krijgt zijn dochter Emma tijdens het opruimen van zijn spullen voor het eerst een beeld van Grace, de moeder die ze nooit gekend heeft. En ze doet hierbij enkele schokkende ontdekkingen… Terwijl een lang verborgen familiegeheim wordt onthuld, rijst de vraag: is ware liefde voor altijd?

Winnen

Benieuwd naar deze bijzondere roman? Wij mogen deze maand vijf exemplaren weggeven. Vul het formulier volledig in, en misschien win je er wel eentje!

Deze actie is afgelopen.