Boeken winnen

Afgelopen: Win Verslaafd aan jou

Sinds ‘Vijftig tinten grijs’ is het genre ‘erotische thriller’ definitief op de kaart gezet. ‘Verslaafd aan jou’ van Sylvia Day is ook zo’n mooi exemplaar.

Gideon Cross en Eva Tramell dragen beiden een beschadigd verleden met zich mee. Nu vinden zij elkaar in een explosie van passie en lust, die net zo bedwelmend is als gevaarlijk.

Hij was oogverblindend, briljant, grillig en opwindend. Ik had me nog nooit tot iets of iemand zo aangetrokken gevoeld. Ik hunkerde naar zijn aanraking alsof ik aan hem verslaafd was, ook al wist ik dat mijn verdediging daar zwakker van werd. Ik was bezoedeld, beschadigd, en zonder enige moeite wist hij bij mij de juiste snaar te raken…
Gideon wist het. Hij had zijn eigen demonen. En we zouden spiegels voor elkaar worden, waarin we toegang kregen tot onze meest geheime werelden… en onze diepste verlangens. Zijn liefde liet me niet meer los en maakte een ander mens van me op het moment dat ik de hemel smeekte dat we door ons gekwelde verleden niet uit elkaar gerukt zouden worden…

Wil jij dit boek, dat in Amerika hoog in de New York Times bestsellerlijst staat, winnen? Dat kan. Wij geven deze week 3 exemplaren weg. Laat snel je gegevens achter om kans te maken.

Deze actie is afgelopen.