Boeken winnen

Afgelopen: Win Verboden terrein van Rachel Gibson

Rachel Gibson - Verboden terrein

Als vaste Lifestylelog bezoeker kan het je niet ontgaan zijn dat wij dol zijn op de boeken van Rachel Gibson. We geven de allernieuwste weg!

Verboden terrein

Na het overlijden van haar stiefvader, de burgemeester van het kleine stadje Truly in Idaho, keert Delaney Shaw terug naar haar oude woonplaats. Ze is er jaren geleden vertrokken, nadat ze er jarenlang in grote luxe woonde.

Als onberispelijke burgemeestersdochter word je niet geacht naakt betrapt te worden met de aantrekkelijkste, maar volgens velen ook ‘wildste’ jongen van het dorp die, saillant detail, de bastaardzoon is van de burgemeester. En dat is nu net wat Delaney overkwam, tot afgrijzen van haar moeder en stiefvader.

Geen moment was ze van plan terug te keren naar Truly, anders dan voor de begrafenis en de afhandeling van het testament van haar stiefvader. Maar die blijkt daar anders over te denken, en zelfs vanuit zijn graf de touwtjes in handen te willen houden in zowel het leven van Delaney, als dat van Nick, eerder genoemde bastaardzoon.

Een jaar lang zal Delaney in Truly moeten blijven wonen, om aanspraak te maken op haar zeer riante erfenis. En alsof dat al niet lastig genoeg is, moet ze ook nog eens zorgen niet in bed te belanden met Nick.

Genieten!

Klinkt goed, toch? De boeken van Rachel Gibson spelen zich vaak af in typisch Amerikaanse stadjes, en als geen ander weet zij de sfeer hiervan in woorden te vangen. Als lezer bevind je je echt even in Truly, Idaho, en leef je mee met de hoofdpersonen en alle andere bewoners.

Verboden terrein leest lekker weg, is een echt feelgood boek en bevat een aantal ‘steamy’ scenes. Alles wat een fijne roman nodig heeft kortom!

Winnen

Wij geven drie exemplaren van Verboden terrein van Rachel Gibson weg. Wil jij er eentje winnen? Vul dan voor 11 mei het onderstaande formulier volledig in.

Deze actie is afgelopen.