Boeken winnen

Afgelopen: Win Superjuffie in de jungle

Dat is leuk: deze week ligt er weer een nieuw Superjuffie boek in de winkels. Natuurlijk geven wij het weg.

Superjuffie in de jungle

Superjuffie in de jungle is alweer het vijfde deel in de Superjuffie serie van Janneke Schotveld. Deze fantasierijke auteur heeft zelf jarenlang in het speciaal onderwijs gewerkt, en weet dus precies wat kinderen leuk vinden in een boek. En dat zie je terug in Superjuffie!

Voor wie haar nog niet kende, Superjuffie heet eigenlijk Juf Josje. Een heel normale juf, totdat er een dier in nood is. Dan neemt ze een hap van haar krijtje, krijgt ze superkrachten en kan ze vliegen door de lucht. Allemaal om het dier te redden natuurlijk!

In het nieuwe boek heeft Juf Josje deze superkrachten weer hard nodig. Op haar schutting treft ze een paar bijzondere vogels aan: vijf felgekleurde ara’s om precies te zijn! Ze zijn helemaal van de andere kant van de wereld gekomen om haar om hulp te vragen: in hun bos wordt een super-de-luxe vakantieresort gebouwd. Een groot deel van hun leefgebied dreigt daarom vernietigd te worden…

Juf Josje is aangedaan door het verhaal, maar kan ze als Superjuffie wel zomaar helemaal naar de andere kant van de wereld vliegen? En stel dát ze dat doet, dan kan ze in haar eentje toch weinig uitrichten tegen een stel grote bulldozers? Tenzij ze de hulp inschakelt van een paar oude bekenden…

Winnen

Superjuffie in de jungle is weer een spannend, grappig boek, dat kinderen ook nog iets over de natuur en de wereld meegeeft. Kinderen vanaf een jaar of 8 zijn dol op de serie, die wat ons betreft nog heel wat meer delen mag krijgen.

Wij geven deze Meivakantie twee exemplaren van Superjuffie in de jungle weg. Kans maken? Vul dan het onderstaande formulier in.

Deze actie is afgelopen.