Boeken winnen

Win Striptekenen met Zusje

Zusje, getekend en geschreven door Gerrit de Jager, begon in 1999 als dagelijkse strip in Trouw, en ken je vast ook wel van de wekelijkse strip in Margriet. Er verschenen al verschillende boeken waarin zij de hoofdrol speelde, maar de nieuwste aanwinst is wel heel bijzonder. 
 
In ‘Striptekenen met Zusje’ leren jonge kinderen strips te tekenen, door niemand minder dan Zusje zelf! Zusje en haar kat lijkt het eerst helemaal niet makkelijk om zelf strips te tekenen. Maar als op een dag hun tekenaar op reis moet, zijn ze niet van plan wekenlang niets te beleven. Zusje besluit zichzelf te tekenen. En dat blijkt helemaal niet zo ingewikkeld te zijn als ze dacht.
 

Kinderen leren met dit boek niet alleen te tekenen, maar ook een grap te bedenken. Alles wat je nodig hebt om zelf een stripverhaal te maken!

Hier kun je alvast een filmpje bekijken waarin Gerrit de Jager vertelt over zijn boek, maar we snappen dat je het nog leuker vindt om het boek binnenkort op je deurmat aan te treffen. Dat kan! Wij mogen deze week namelijk 3 exemplaren van Striptekenen met Zusje weggeven. Kans maken? Vul simpelweg onderstaand formulier in, en vermeld bij ‘Antwoord’ de naam en leeftijd van het kind waarvoor je meespeelt. 

Deze actie is afgelopen. 


promotion 300x250