Boeken Kids winnen

Win Pippi en de dansende kerstboom

Pippi en de dansende kerstboom

Voor ons kinderboek van de maand kozen we dit keer een exemplaar dat perfect bij deze feestmaand past: Pippi en de dansende kerstboom. Doe mee en win dit boek!

Pippi en de dansende kerstboom

Drie kinderen zijn helemaal alleen met kerst. En ze hebben ook geen cadeautjes, en geen lekker eten, en zelfs geen kerstboom. Verdrietig zitten ze in de keuken, als ze ineens een heel raar geluid op de trap horen… Het is Pippi! Op haar paard! En op haar hoofd staat een kerstboom, met lichtjes erin en vlaggetjes en lekkers. Ze heeft ook cadeautjes bij zich, maar eerst moet er gedanst worden. Mét de kerstboom!

Dit Pippi-verhaal werd pas na de dood van Astrid Lindgren ontdekt, ergens in een bibliotheek in Stockholm. Gelukkig kunnen we er nu allemaal van genieten! Speciaal geschikt voor kinderen van 4-7 jaar, maar eigenlijk is Pippi er natuurlijk voor alle leeftijden. Meer informatie vind je op Kinderboeken.nl.

Winnen

Wil jij dit mooie kerstboek winnen voor je kind? Doe dan snel mee aan onze winactie. Dat doe je door het onderstaande formulier volledig in te vullen, en vervolgens natuurlijk heel hard te hopen dat jij één van de gelukkige winnaars bent die het boek binnenkort op de deurmat vindt.