Boeken Kids winnen

Win Oorlog in inkt (kinderboek van de maand)

oorlog in inkt

Ons kinderboek van de maand april is het mooie jeugdboek Oorlog in inkt. Benieuwd, of een exemplaar voor jouw kind winnen? Lees dan snel verder.

Oorlog in inkt

Vrijheid vinden we nu heel gewoon, maar hoe was het voor kinderen en jongeren om de Tweede Wereldoorlog mee te maken? Dat weten we door hun dagboeken.

Hoe voelt het om te moeten schuilen en vluchten als de bommen om je oren vliegen, zoals bij Yvonne, Felix en Henk? Om altijd honger te hebben, zoals Corri en Lineke? Om gescheiden te worden van je ouders en te overleven in kampen, zoals de joodse George of Chris uit Nederlands-Indië? Om gepest te worden omdat je ‘foute’ ouders hebt, zoals Annie? Of om een joodse vriendin te hebben die steeds minder mag, zoals Jeanne?

Zeven meisjes en zeven jongens laten je hun verhalen meebeleven. Van Rotterdam tot Arnhem, van Limburg tot Drenthe, van mei 1940 tot zomer 1945. Een boek met prachtige verhalen om aan elkaar door te vertellen.

Winnen

Oorlog in inkt is een boek voor kinderen vanaf ongeveer 10 jaar, dat hen een kijkje geeft in een land dat in oorlog leeft; ons land, in de Tweede Wereldoorlog. Je vindt hier meer informatie over dit boek.

Wil jij dit boek voor je kind winnen? Dat kan. Vul het onderstaande formulier volledig in en je maakt kans.