Boeken winnen

Afgelopen: Win One for the Money prijzen

Vanaf 26 april draait One for the Money in de bioscoop. In deze leuke actiekomedie speelt Katherine Heigl, bekend van Grey’s Anatomy, de hoofdrol.

Geboren en getogen Jersey girl Stephanie Plum is in korte tijd zowel haar baan als auto kwijtgeraakt en is op zoek naar een manier om snel wat geld te verdienen. Uit wanhoop besluit ze een baantje aan te nemen als premiejager bij het tweederangs saneringsbureau van haar onbetrouwbare neef. Gewapend met haar pepperspray, zelfverzekerdheid en grote mond gaat ze achter voormalig politieagent en moordverdachte Joe Morelli (Jason O’Mara) aan, die niet alleen op de vlucht is, maar ook nog eens Stephanie haar hart brak op de middelbare school. Naast het binnenhalen van een grote som geld, zou het oppakken van Morelli dus ook erg plezierig zijn voor haar gekrenkte eergevoel. Dit blijkt echter makkelijker gezegd dan gedaan wanneer duidelijk wordt dat de situatie rondom Morelli heel anders in elkaar zit dan Stephanie denkt…

Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan alvast de trailer: www.youtube.com/watch?v=sV2n4gsnqtk.

De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Janet Evanovich, en daarvan mogen we deze week 5 exemplaren weggeven. Kans maken? Vul snel het onderstaande formulier in.

Deze actie is afgelopen.