Boeken winnen

Win Nacht in Parijs (boek van de maand augustus)

Nacht in Parijs

Op zoek naar een spannend boek? Wij kozen Nacht in Parijs van Eugene Chirovici als Boek van de maand augustus. Doe mee en win dit boek!

Nacht in Parijs

Op een regenachtige avond in New York geeft psycholoog James Cobb een lezing over het terughalen van verborgen herinneringen. Na afloop vraagt een oude man hem om hulp.
Deze terminaal zieke man, Joshua Fleischer, werd veertig jaar geleden wakker in een Parijse hotelkamer. In de kamer bevond zich het lichaam van een dode vrouw. De man heeft geen idee wat er die nacht gebeurd is. Was hij een onschuldige aanwezige? Of is hij een moordenaar?

Een intrigerend mysterie over geheugen, motieven en hoe weinig we eigenlijk over onszelf weten.

Winnen

Wil jij weten hoe dit afloopt? Groot gelijk! Vijf gelukkige Lifestylelog-bezoekers krijgen het boek thuisgestuurd. Als je het onderstaande formulier volledig invult, ben jij misschien wel één van hen!

Win Nacht in Parijs (boek van de maand augustus)

Deelname is alleen voor nieuwsbrief abonnees. Door het invullen van dit formulier meldt u zich aan voor het ontvangen van max. 2 nieuwsbrieven per week. Uw NAW-gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het toezenden van een eventuele gewonnen prijs en hierna vernietigd. Voor het ontvangen van de wekelijkse nieuwsbrief slaan wij uw naam en e-mailadres op voor de periode dat u geabonneerd blijft. Afmelden kan op ieder moment via de link in de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.