Boeken Kids winnen

Win Muis is jarig (kinderboek van de maand)

muis is jarig

Hieperdepiep hoera! Ons kinderboek van de maand is Muis is jarig. Om haar verjaardag goed te vieren, geven we uiteraard 5 exemplaren van dit boek weg.

Muis is jarig

Muis is bijna jarig. Ze nodigt haar vriendjes uit op haar feestje. Kora Kip, Eddie Eekhoorn en Kees Krokodil, ze komen allemaal!

Een vrolijk kartonboek waarin een kind alles herkent wat bij een verjaardag hoort. Van kaartjes maken en versturen, een taart bakken en versieren, je verkleden voor het feest, ballonnen, vriendjes met cadeautjes tot samen eten en drinken aan de feesttafel. Muis’ knuffel Panda doet met alles mee.

Lucy Cousins

Lucy Cousins is wereldwijd een van de bekendste kinderboekenauteurs- en illustratoren. Haar bijzondere boeken fascineren baby’s, peuters en kleuters door hun kinderlijke eenvoud, duidelijke lijnen en heldere, primaire kleuren. De aansprekende avonturen van de personages weerspiegelen de dagelijkse ervaringen die jonge kinderen elke dag opdoen.
‘Ik teken vanuit het hart. Ik probeer te bedenken wat kinderen leuk vinden door terug te grijpen op mijn eigen kinderlijke instincten.’

Winnen

Wil jij dit vrolijke boekje winnen? Doe dan deze maand mee aan de winactie door het onderstaande formulier volledig in te vullen. De winnaars ontvangen het boek automatisch thuis.