Boeken winnen

Win Moeders & Co.

Het valt tegenwoordig niet mee om moeder te zijn. Alles moet perfect, en liefst nog beter, terwijl de kinderen er ouderwets een potje van maken. Geen wonder dat internetfora waar ouders elkaar de helpende hand toesteken, en waar zij eens even lekker van zich af kunnen schrijven, mateloos populair zijn. Zo’n forum vormt de inspiratiebron voor Moeders & Co., het nieuwe boek van Sophie King dat wij deze week mogen weggeven.

Caroline is een ploetermoeder met een parttimebaan, drie puberende kinderen en een man die ze niet meer kan vertrouwen sinds hij is vreemdgegaan. Mark ploetert als freelancer en vader van twee kinderen, die hij tijdelijk zonder zijn vrouw moet opvoeden. Net als Susan en Lisa, die weer met hele andere problemen worstelen, kunnen ze wel een luisterend oor en wat advies gebruiken. Dat vinden ze op de website voor moeders: mums@home . Mark durft zich op de site niet als man aan te melden en doet zich voor als Mimi. Wanneer Caroline hem tijdens haar werk ontmoet, herkent ze de namen van zijn kinderen uit de berichten op de website. En dan blijkt hoe sterk mums@home.nl mensen bij elkaar kan brengen.

Wil jij kans maken op dit boek? Wij gunnen alle moeders een kans! Mail ons voor 14 juli je naam en de leeftijd van je kind(eren) door, en wie weet ben jij 1 van de gelukkige winnaars!

Deze prijsvraag is afgelopen. De winnaars ontvangen het boek zsm thuis.

Deelname aan de prijsvraag betekent aanmelding voor de Lifestylelog nieuwsbrief

Moeders & Co. – Sophie King
ISBN 9789022994184
A.W. Bruna
18,95 euro