Boeken Kids winnen

Win Miljonairskind – De geheime verdieping

miljonairskind

Miljonairskind – De geheime verdieping is ons Kinderboek van de maand oktober. Meer weten of dit boek winnen? Lees dan snel verder.

Miljonairskind – De geheime verdieping

De ongelooflijke (geheime) ondergrondse villa waarin Zilver en Lennon wonen, heeft een extra verdieping gekregen inclusief escaperoom, Slime Ball Arena, glow-in-the-dark voetbalveld, ondergrondse capsule en een geheim luik waardoor Zilver en Lennon nooit meer te laat op school komen. Ze mogen de capsule eigenlijk alleen náár school nemen, nooit om terug te gaan naar het onderhuis, om ontdekking te voorkomen. Maar geheimen zijn té verleidelijk…

Dan slaat de achtbaan op hol en Zilvers persoonlijke virtuele assistente Sylvia blijkt gehackt. Zilver raakt opgesloten in de Escape Room (niet als spel, maar menens!) en ondertussen is Lennon verdwenen. Hij is ontvoerd! De ontvoerder denkt dat hij Zilver, het miljonairskind te pakken heeft… Kan Zilver zijn beste vriend redden?

Winnen

Miljonairskind – De geheime verdieping is het vervolg op Miljonairskind, maar valt ook prima los te lezen. Het is geschikt voor kinderen van ongeveer 9 tot en met 12 jaar en meer informatie vind je op Kinderboeken.nl.

Wil je dit boek winnen? Dat kan. We geven vijf exemplaren weg. Alles wat je hoeft te doen om kans te maken is het onderstaande formulier in zijn geheel invullen.