Boeken Kids winnen

Win Mees Kees – De husselrace

Mees Kees - De husselrace

Ons kinderboek van deze maand is Mees Kees – De husselrace. Een heel leuk boek voor kinderen die op de basisschool zitten, vanaf ongeveer 8 jaar.

Mees Kees – De husselrace

De Nationale Voorleeswedstrijd is alleen bedoeld voor groep 7 en 8. Dus de klas van mees Kees mag niet meedoen en Sammy de Husselaar al helemáál niet. Jammer hoor!
Maar wat doen ze daar dan, met al die spandoeken en vlaggen? En trouwens, waarom hebben Tobias en de broer van Mees Kees ineens zo’n haast?

Een grappig boek over Mees Kees en zijn leerlingen, voor kinderen vanaf 8 jaar! Meer informatie lees je op Kinderboeken.nl.

Winnen

De boeken van Mees Kees zijn erg populair bij kinderen van 8 tot en met ongeveer 12 jaar, de hogere klassen van de basisschool dus. Heb jij een kind in deze leeftijd? Dan wil je vast meedoen aan onze winactie! Dat gaat heel gemakkelijk: vul gewoon het onderstaande formulier volledig in, en als je één van de winnaars bent, vind je het boek vanzelf op de deurmat.

Win Mees Kees De husselrace

Deelname is alleen voor nieuwsbrief abonnees. Door het invullen van dit formulier meldt u zich aan voor het ontvangen van max. 2 nieuwsbrieven per week. Uw NAW-gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het toezenden van een eventuele gewonnen prijs en hierna vernietigd. Voor het ontvangen van de wekelijkse nieuwsbrief slaan wij uw naam en e-mailadres op voor de periode dat u geabonneerd blijft. Afmelden kan op ieder moment via de link in de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.