Boeken winnen

Win Mees Kees: Buiten de lijntjes (afgelopen)

De scholen zijn weer begonnen! En Mees Kees dus ook. Het is alweer tien jaar geleden dat wij kennismaakten met deze leuke meester, en dat wordt gevierd met een nieuw boek: Mees Kees: Buiten de lijntjes. De hele maand september ons Boek van de maand, en dus geven we vijf exemplaren weg.

Mees Kees: Buiten de lijntjes

Het is tien jaar geleden dat Nederland kennismaakte met de in eerste instantie wat onzekere Mees Kees. Als hij plotseling een groep moet overnemen, blijkt al snel dat Mees Kees niet zomaar een meester is, maar een hele leuke! Soms zelfs een beetje te leuk, vindt de directrice.

Mees Kees stond sindsdien centraal in verschillende boeken en films. En nu is er een nieuw boek: Mees Kees: Buiten de lijntjes. Een boek met extra veel tekeningen, flink buiten de lijntjes, zodat het bijna een graphic novel wordt. Ideaal voor kinderen die niet dol zijn op het lezen van normale boeken, of dat nog wat lastig vinden.

Winnen

Wij geven deze maand vijf exemplaren van Mees Kees: Buiten de lijntjes weg. Wil jij er eentje winnen? Vul dan het onderstaande formulier volledig in.

[cforms name=”boek vd maand sept”]