Boeken Kids winnen

Win Mamaaa! van Loes & Elke Kamphuis (kinderboek van de maand oktober)

Mamaaa!

Ons kinderboek van de maand oktober is nu eens niét voor kinderen, maar juist voor mama’s. Lees alles over Mamaaa! en maak kans op dit boek.

Mamaaa!

Denk jij dat je de enige moeder bent die het soms even niet meer weet? Die gek wordt van rondslingerende gymtassen, niet weet hoe om te gaan met de (peuter)puberteit en alle andere lastige fases van het opgroeien? Welnee! Speciaal voor de momenten waarop je het even niet meer weet is er Mamaaa!.

In deze gids laten Loes en Elke Kamphuis de mooie, hilarische en lastige momenten zien, waar alle moeders dagelijks mee te maken hebben. Om samen te delen, te relativeren en moeders eraan te herinneren dat ze trots mogen zijn.

Winnen

Ben jij mama, en kun jij wel een steuntje in de rug gebruiken? Mamaaa! is ons kinderboek van de maand oktober, en dat betekent dat we vijf exemplaren weggeven. Wil jij er eentje winnen? Vul dan het onderstaande formulier volledig in.

Win Mamaaa! (kinderboek van de maand oktober)

Deelname is alleen voor nieuwsbrief abonnees. Door het invullen van dit formulier meldt u zich aan voor het ontvangen van max. 2 nieuwsbrieven per week. Uw NAW-gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het toezenden van een eventuele gewonnen prijs en hierna vernietigd. Voor het ontvangen van de wekelijkse nieuwsbrief slaan wij uw naam en e-mailadres op voor de periode dat u geabonneerd blijft. Afmelden kan op ieder moment via de link in de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.