Boeken winnen

Win ‘Krijg nou tieten!’ van Claudia de Breij

Claudia de Breij kreeg nog niet zo heel lang geleden een kind, en weet dus hoe het is om zwanger te zijn. Geen kattenpis, zoals ze zelf zegt. In ‘Krijg nou tieten! En andere zwangerschapsverschijnselen’ richt ze zich direct op zwangere vrouwen en hun partners, die in deze bijzondere tijd wel wat tips, ervaringen en steuntjes in de rug kunnen gebruiken.

Verwacht geen bloedserieus ‘handboek voor de zwangere vrouw’, maar zie Claudia meer als de goede, reeds moeder zijnde, vriendin die je alles over zwangerschap vertelt. Ook de dingen die je niet in de standaard boekjes aantreft, en misschien zelfs wel dingen die je diep in je hart helemaal niet wilt weten. Gelukkig is enige (zelf)spot en humor Claudia niet vreemd, en luidt haar motto: als ik (als ‘reservevrouw’) het kan, kan jij het zeker.

Ben je zwanger, of ken je iemand in je omgeving die een kindje verwacht? Dan hebben we goed nieuws! Wij geven deze week 3 exemplaren van ‘Krijg nou tieten! En andere zwangerschapsverschijnselen’ weg. Vul in onderstaande formulier je naam en adresgegevens in, en vermeld bij ‘Antwoord’ of je voor jezelf meespeelt of voor iemand anders (en zo ja: wie?). De winnaars ontvangen het boek vanzelf bij de post.

Deze actie loopt tm 8 maart, winnaars ontvangen het boek hierna zsm.