Boeken Kids winnen

Win Koken met Kikker (kinderboek van de maand januari)

koken met kikker

Ons kinderboek van de maand januari is wel een heel leuk exemplaar! Koken met Kikker kun je niet alleen lezen, je kan er ook samen met je kind de keuken mee induiken om samen de lekkerste recepten uit het boek te bereiden.

Koken met Kikker

Kikker en zijn vriendjes houden van eten.

Van een gezellig ontbijt tot zomersoep, van worteltjes uit de tuin van Haas tot een feestelijke taart van Varkentje. Zo tover je iets lekkers op tafel in alle seizoenen!

‘We gaan samen koken, Kikker! Dan lukt het altijd,’ zei Rat.

Het allerleukste kookboek voor groot en klein, met de favoriete gerechten van Kikker.
Lees in kleine verhaaltjes over wat Kikker en zijn vriendjes eten. En maak daarna een bijpassend recept. Ga samen aan de slag en kijk wat een kind veilig aankan in de keuken.

Handig: het boek heeft een stevig padded omslag, makkelijk schoon te maken na gebruik door vuile kinderhandjes. Want als je samen kookt, dan mag er natuurlijk best een beetje geknoeid worden.

Over het boek:

Titel: Koken met Kikker
Auteur: Max Velthuijs
15,50
ISBN 978 90 258 7650 0
Meer informatie vind je op kinderboeken.nl

Winnen

Wil jij dit leuke boek winnen, en samen met je kind de keuken induiken? Dat kan. We mogen zoals iedere maand weer vijf exemplaren weggeven. Om mee te doen aan de winactie vul je het onderstaande formulier volledig in. Misschien ligt dit leuke boek dan wel binnenkort bij jou op de deurmat!