Boeken winnen

Win Kleine brandjes overal (boek van de maand juni)

Kleine brandjes overal

Ons boek van de maand juni is Kleine brandjes overal van Celeste Ng. Meer weten over dit boek of kans maken op een exemplaar? Lees snel verder.

Kleine brandjes overal

In Shaker Heights, een rustige, progressieve plaats in Cleveland, is alles minutieus gepland. Van de lay-out van de straten tot de kleur van de huizen en de succesvolle levens van de bewoners Niemand belichaamt deze principes beter dan Elena Richardson. Totdat Mia Warren, kunstenaar en alleenstaande moeder, en haar puberdochter Pearl niet alleen een huis van de Richardsons huren, maar ook een belangrijk onderdeel van de familie worden.
Wanneer vrienden van de Richardsons in een lastige voogdijzaak belanden, komen Mia en Elena lijnrecht tegenover elkaar te staan. Elena vertrouwt Mia en haar motieven niet en is vastberaden om de geheimen uit Mia’s verleden op te rakelen. Maar haar obsessie komt haar duur te staan.

Winnen

Wij mogen zoals altijd 5 exemplaren van ons Boek van de maand weggeven. Wil jij er eentje winnen? Vul dan het onderstaande formulier snel in!

[gravityform id=”15″ title=”true” description=”true”]