Boeken Kids winnen

Win Hilda en het verborgen volk (kinderboek van de maand)

Hilda en het verborgen volk

Ons kinderboek van de maand november is mysterieus, vol trollen en elfjes. Zijn jouw kinderen fan van de animatieserie Hilda op Netflix? Doe dan mee en win Hilda en het verborgen volk.

Hilda en het verborgen volk

Hilda en haar moeder wonen in een natuurgebied vol mysterieuze wezens: van boze trollen en bijdehante elfjes tot reuzen met liefdesverdriet.
Als Hilda’s moeder naar de stad wil verhuizen, protesteert Hilda. Wat zal ze haar vallei missen! Maar dan blijken de (verborgen) elven in haar tuin een nog veel groter probleem te hebben. Samen met de elf Alfur en haar vossenhert Twijg gaat Hilda op een spannende reis om alles op te lossen.
Deze nieuwe boekenserie is geïnspireerd op de populaire animatieserie Hilda op Netflix.

Winnen

Hilda en het verborgen volk is een beetje mysterieus, maar zeker ook grappig en soms spannend boek voor kinderen vanaf ongeveer 8 jaar, geschreven door Stephen Davies. Meer informatie vind je op deze site.

Wij geven deze maand 5 exemplaren van dit mooie boek weg. Wil jij er eentje winnen? Vul dan snel het onderstaande formulier volledig in.

Win Hilda en het verborgen volk

Deelname is alleen voor nieuwsbrief abonnees. Door het invullen van dit formulier meldt u zich aan voor het ontvangen van max. 2 nieuwsbrieven per week. Uw NAW-gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het toezenden van een eventuele gewonnen prijs en hierna vernietigd. Voor het ontvangen van de wekelijkse nieuwsbrief slaan wij uw naam en e-mailadres op voor de periode dat u geabonneerd blijft. Afmelden kan op ieder moment via de link in de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.