Boeken winnen

Afgelopen: Win Het recht van de sterkste – Een Minecraft avontuur

Is jouw kind ook verzot op Minecraft? Dan is het niet alleen: meer dan 19 miljoen exemplaren van deze PC-game gingen al over de toonbank, het best verkochte spel voor op de PC ooit.

Het recht van de sterkste – Een Minecraft avontuur speelt zich volledig af in de Minecraft wereld, en is daarmee een perfect cadeau voor Minecraft fans. Wij geven het deze week weg.

Het recht van de sterkste – Een Minecraft avontuur

In Het recht van de sterkste – Een Minecraft avontuur zijn Duistere krachten aan het werk op de Elementia-server. Als de nieuwe spelers Stan, Kat, en Charlie in het spel aankomen, zijn ze meteen in gevaar. Terwijl ze het doelwit zijn van ervaren spelers, moeten de nieuwkomers het samen opnemen tegen de koning, de strijd aangaan met de krachten van het spel en de mysteries van Elementia ontrafelen.

Het boek is geschikt voor alle fans van de game Minecraft én voor liefhebbers van actie en avontuur van alle leeftijden. En, goed nieuws voor alle fans: Het recht van de sterkste is het eerste deel van een serie, er volgen er dus nog meer!

Winnen

Wij mogen deze week drie exemplaren weggeven van dit Minecraft boek. Wil jij er eentje winnen? Vul dan het onderstaande formulier volledig in en vergeet Kidslog ook niet te volgen op Instagram (@kidslog.nl, https://instagram.com/kidslog.nl/).

Deze actie is afgelopen.