Boeken winnen

Win Het paradijs van Suzanne Vermeer (afgelopen)

Het paradijs Suzanne Vermeer

Het paradijs is alweer het twintigste boek van Suzanne Vermeer. Wat is er in het Griekse paradijs van Kefalonia met de zoon van Liza Roozenboom gebeurd?

Het paradijs

Wanneer Liza Roozenboom te horen krijgt dat haar zoon Mark op het eiland Corfu vermist is geraakt, stort haar wereld in. Mark is met een meisje dat hij net had ontmoet gaan backpacken en sindsdien heeft niemand meer iets van hem gehoord. Een wekenlange zoektocht levert niks op en de plaatselijke politie probeert de zaak in de doofpot te stoppen. Verslagen en met talloze onbeantwoorde vragen keert Liza onverrichter zake terug naar Nederland.

Dan krijgt ze een jaar later een telefoontje vanuit Griekenland.

Met behulp van de enige persoon die haar wel gelooft, gaat Liza op onderzoek uit. Haar zoektocht leidt naar het eiland Kefalonia. Daar ontmoet ze een oudere man die haar meer weet te vertellen. Over Mark, maar ook over Liza’s eigen verleden…

Suzanne Vermeer

Tot 2011 was Paul Goeken de persoon achter de naam Suzanne Vermeer. Wie er na zijn overlijden verantwoordelijk is voor de inmiddels een begrip geworden thrillers is onbekend, maar dat diegene een waardig opvolger is moge duidelijk zijn: alle Suzanne Vermeer-boeken belanden steevast in de bestsellerlijst.

Goed!

Wij kregen de kans om het boek alvast te lezen, en dat viel bepaald niet tegen! Waar de thrillers voor vaste lezers van Suzanne Vermeer de laatste tijd wel eens voorspelbaar konden worden, bleek Het paradijs een welkome afwisseling. Nooit adembenemend spannend, het bloedstollende slot waar de boeken van Suzanne Vermeer bekend om staan ontbreekt, maar wél zeer zorgvuldig uitgewerkt en verbijsterend. Aan het verhaal is duidelijk aandacht besteed, vragen blijven lange tijd onbeantwoord (sterker nog, iedere pagina brengt minimaal twee nieuwe vragen) en lezers zullen niet rusten tot ze allemaal beantwoord zijn.

Winnen

Het paradijs van Suzanne Vermeer is de hele maand mei ons Boek van de maand. En dat betekent natuurlijk dat we ook vijf exemplaren mogen verloten onder onze bezoekers. Wil jij er eentje winnen? Vul dan snel het onderstaande formulier volledig in. De winnaars ontvangen de boeken automatisch thuis.

[cforms name=”boek vd maand mei 17″]