Boeken winnen

Afgelopen: Win het nieuwe boek van Sophie Kinsella

‘Wat spook jij uit?’, zo heet het nieuwe boek van Sophie Kinsella, die we allemaal wel kennen van de Shopaholic serie en boeken als ‘Ken je me nog’.
‘Wat spook jij uit?’ draait om Lara Lington, een dame die altijd al veel fantasie had. Maar de laatste tijd lijkt die fantasie wel echt op hol geslagen, of is het echt haar overleden oudtante Sadie die contact met haar zoekt?
Lara moet voor Sadie een zoekgeraakte ketting opsporen, terwijl ze eigenlijk wel haar handen vol had aan het eigen leven, waarin het met de romantiek en haar eigen bedrijfje ook al niet geweldig ging.
Zoals altijd weet Sophie Kinsella je vanaf de eerste regel te boeien, en je binnen no time mee te slepen in het leven van de hoofdrolspeelster. Dat maakt ‘Wat spook jij uit?’ leuk, ook als je helemaal niks hebt met geesten en spoken. Romantiek, spanning, glamour en een klein beetje zweverigheid: een ideale mix, als je het ons vraagt.

Wij mogen deze week 5 exemplaren van ‘Wat spook jij uit?’ weggeven. Kans maken? Vul dan onderstaand formulier in, en vermeld bij ‘Antwoord’ je leeftijd.

Deze actie is afgelopen, winnaars ontvangen hun prijs zsm.

Wat spook jij uit? – Sophie Kinsella
ISBN 9789044324990
The House of Books
17,50 euro