Boeken Kids winnen

Win Het kleine slechte boek

Het kleine slechte boek

Ook deze maand hebben we weer een mooi kinderboek uitgezocht dat we graag een beetje aandacht geven. Dit keer is dat Het kleine slechte boek van Magnus Myst.

Het kleine slechte boek

Het kleine slechte boek is een boek voor kinderen op de basisschool, die misschien niet per se heel erg dol zijn op lezen. Hoeft ook niet, want dit boek is meer dan een boek, het is een echt avontuur!

Het kleine Slechte Boek heeft één grote droom: hij wil een ENORM slecht boek worden. Maar voor zoveel kwaadaardigheid heeft hij wel hulp nodig van een stel proefkonijnen, eh, lezers. Maar kijk uit! Voor je het weet, word je opgesloten tussen de pagina’s…
Dit boek lees je niet altijd keurig netjes op volgorde, maar soms ook kriskras door elkaar. Blader heen en weer tussen lastige raadsels en grappige griezelverhalen. Een uniek avontuur in boekvorm. Zo wordt zelfs de grootste boekenhater fan!

Winnen

Is dit boek echt iets voor jouw kind? Dat komt goed uit: we geven deze maand 5 exemplaren weg. Om kans te maken vul je het onderstaande formulier volledig in. Het boek valt dan in september vanzelf op je deurmat.

Win Het kleine slechte boek

Deelname is alleen voor nieuwsbrief abonnees. Door het invullen van dit formulier meldt u zich aan voor het ontvangen van max. 2 nieuwsbrieven per week. Uw NAW-gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het toezenden van een eventuele gewonnen prijs en hierna vernietigd. Voor het ontvangen van de wekelijkse nieuwsbrief slaan wij uw naam en e-mailadres op voor de periode dat u geabonneerd blijft. Afmelden kan op ieder moment via de link in de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.