Boeken Kids winnen

Win Het kleine slechte boek

Het kleine slechte boek

Ook deze maand hebben we weer een mooi kinderboek uitgezocht dat we graag een beetje aandacht geven. Dit keer is dat Het kleine slechte boek van Magnus Myst.

Het kleine slechte boek

Het kleine slechte boek is een boek voor kinderen op de basisschool, die misschien niet per se heel erg dol zijn op lezen. Hoeft ook niet, want dit boek is meer dan een boek, het is een echt avontuur!

Het kleine Slechte Boek heeft één grote droom: hij wil een ENORM slecht boek worden. Maar voor zoveel kwaadaardigheid heeft hij wel hulp nodig van een stel proefkonijnen, eh, lezers. Maar kijk uit! Voor je het weet, word je opgesloten tussen de pagina’s…
Dit boek lees je niet altijd keurig netjes op volgorde, maar soms ook kriskras door elkaar. Blader heen en weer tussen lastige raadsels en grappige griezelverhalen. Een uniek avontuur in boekvorm. Zo wordt zelfs de grootste boekenhater fan!

Winnen

Is dit boek echt iets voor jouw kind? Dat komt goed uit: we geven deze maand 5 exemplaren weg. Om kans te maken vul je het onderstaande formulier volledig in. Het boek valt dan in september vanzelf op je deurmat.