Boeken

Win Het geheim van het eiwitdieet

Het eiwitdieet SanaSlank staat voor kilo’s afvallen, zonder extreme trek of jojo-effect. De kern van het dieet is: kiezen voor eiwitten en koolhydraatarm eten. Hierdoor ontstaat een vetverbranding waarbij je geen spiermassa verliest. Je raakt alleen vetreserves kwijt, en je blijft je lekker fit voelen. Eiwitten zorgen bovendien voor een verzadigd gevoel en je stofwisseling wordt niet beïnvloed.
SanaSlank kun je volgen onder begeleiding vanuit een SanaSlank verkoop- en begeleidingspunt. Je kunt er ook voor kiezen het SanaSlank dieet zelfstandig te volgen met het boek ‘Het geheim van het eiwitdieet’ en thuis de weekprogramma’s volgen. Meer informatie vind je op www.sanaslank.nl
Wij mogen vandaag 3 exemplaren van het boek Het geheim van het eiwitdieet weggeven, twv 18,95 euro. Wil jij kans maken op deze prijs? Vul dan onderstaand formulier volledig in, en vermeld bij ‘Antwoord’ je leeftijd.
Deze actie is afgelopen. Alle prijzen uit de jubileummaand worden in de maand oktober naar de winnaars verstuurd. Hou de post in de gaten!