Boeken winnen

Afgelopen: Win het eerste deel van de trilogie BZRK

Ben jij fan van de boekenserie Gone, van Michael Grant? Goed nieuws: nu is er van zijn hand ook de gloednieuwe trilogie BZRK. Wij geven deel 1 weg!

Van de straten van New York tot diep in het menselijk brein: de oorlog om de mensheid is begonnen!
Charles en Benjamin Amstrong streven maar één doel na: een perfecte wereld zonder wreedheden. Het begin van een ware utopie ligt in hun handen. Maar de manier waarop ze dit ogenschijnlijk nobele plan tot uitvoering brengen, is angstaanjagend. Met microscopisch kleine robotjes – nanobots – manipuleren de Amstrongs de hersenen van alle mensen, zodat de wereld als één brein zal functioneren. Iedereen zal zijn vrije wil verliezen en alles zal in handen liggen van de twee broers.
De guerrillagroep BZRK weet waar Charles en Benjamin mee bezig zijn en wil voorkomen dat hun utopie werkelijkheid wordt. BZRK vecht voor het recht om fouten te maken, het recht om menselijk te zijn. Met biologische bots gaan zij de strijd met de nanobots van de Armstrongs aan en proberen zo de mensheid te redden. Maar wat als waanzin overwint?

Wij mogen een aantal exclusieve leesexemplaren weggeven, nog voor het boek echt in de winkels ligt (op 11 oktober). Winnen? Vul dan snel het onderstaande formulier in.

Deze actie is afgelopen.