Boeken winnen

Afgelopen: Win het boek Win Villa Triste

De zomervakantie is het moment bij uitstek om een mooi boek te lezen. Daar helpen wij graag een handje aan mee, door vijf exemplaren van Villa Triste, van Lucretia Grindle weg te geven.

Tijdens de Tweede Wereldoorlog worden de zusjes Caterina en Isabella Cammaccio gedwongen de moeilijkste beslissingen van hun leven te nemen waarvan de consequenties nog jarenlang zullen doorwerken. Veertig jaar later moet Alessandro Pallioti een merkwaardige moordzaak op een oude man oplossen. De vermoorde man blijkt een held voor de verzetsleden van de Tweede Wereldoorlog te zijn geweest. Hij is doodgeschoten en er is zout in zijn mond gepropt. Hoe meer Pallioti zich in de zaak verdiept, des te meer komt de geest van de oorlog tot leven. Als hij het dagboek van Caterina tussen het bewijsmateriaal vindt, wordt een ontstellende geschiedenis van het verzet en het leven van twee zussen opgerakeld.

Neem jij deze vakantie graag de tijd om dit mooie, dikke (480 pagina’s) boek te lezen? Laat dan in het onderstaande formulier je gegevens achter. Met het oog op de zomervakantie loopt deze winactie 2 weken, uiterste inzenddatum is 22 juli.

Deze actie is afgelopen.