Boeken winnen

Afgelopen: Win het boek Thomas & Julia: De Valse Vleerbij

Thomas & Julia: De Valse Vleerbij is het eerste deel in een reeks fantasierijke verhalen van Christine Ferdinand. Wij laten je kennismaken met dit boek, en geven drie exemplaren weg. Doe snel mee met de winactie, misschien behoor jij wel tot de gelukkige winnaars!

Thomas & Julia: De Valse Vleerbij

Sinds hun ouders zijn verongelukt wonen Thomas en Julia bij hun grootouders. Als opa Jan na een steek van een geheimzinnig insect ziek wordt, roept oma Rini de hulp in van haar zus Magda, een goede heks. Zij woont in het Verboden Woud, dat wordt bevolkt door toverachtige wezens. In het bos woont ook de kwade heks Wicca, de zus van Rini en Magda. Zij heeft de valse vleerbij gemaakt die opa heeft gestoken. Om hem te genezen moeten Thomas en Julia samen met Magda een toverdrank bereiden met ingredi├źnten uit het Verboden Woud.

Nieuwe serie

Dit boek is het eerste deel van een nieuwe serie, die zich afspeelt in het Verboden Woud. Schrijfster Christine Ferdinand was voorheen KNO-arts, maar besloot een nieuw pad in te slaan, en voor kinderen te gaan schrijven.

Thomas & Julia: De Valse Vleerbij is geschikt om zelf te lezen voor kinderen vanaf 9 jaar, en voor meelezen vanaf 7 jaar.

Thomas & Julia: De Valse Vleerbij

Winnen

Wij mogen deze week drie exemplaren van dit boek weggeven. Wil jij er eentje winnen? Vul dan het onderstaande formulier volledig in.

Deze actie is afgelopen.