Boeken Jubileum winnen

Win het boek Ploeteren op pumps

Tess heeft haar leven op de rails: ze woont in een geweldig appartement, heeft internationaal succes als agente bij een rechtenagentschap en heeft een fantastische minnaar. Maar nu zit ze in de problemen. Grote problemen!
 
Wanneer haar baas onder mysterieuze (en kinky!) omstandigheden sterft, en de dagelijkse leiding van het agentschap wordt overgenomen door haar grootste rivale, brokkelt Tess’ wereld langzaam af. Ze staat op het punt de grootste deal uit haar leven te sluiten, maar lukt het haar om haar nieuwe agentschap, haar liefdesleven en haar geluk veilig te stellen in een wereld vol met roddel, achterklap en ambitie?
 
Ally O’Brien, de auteur van dit Ploeteren op pumps, is een pseudoniem van een schrijversduo dat bestaat uit een internationale thrillerauteur en een succesvolle Londense entertainment agente. 
 
Ploeteren op pumps – Ally O’Brien:
ISBN: 978 90 6112 490 0
Prijs: € 14,95
 
Wil jij kans maken op dit boek? Wij geven er 3 weg! Vul onderstaand formulier volledig in, en vermeld bij ‘Antwoord’ je leeftijd.
 

Deze actie is afgelopen. Alle prijzen uit de jubileummaand worden in de maand oktober naar de winnaars verstuurd. Hou de post in de gaten!