Boeken winnen

Afgelopen: Win het boek Ontbijt op bed

Ontbijt op bed, van auteur Eleanor Moran, draait om de 31-jarige Amber. Zij gelooft niet meer in de liefde. Toen ze haar moeder als jong meisje betrapte met een andere man kreeg haar gevoel voor romantiek al een flinke opdonder en nu heeft haar man overspel gepleegd. Inmiddels heeft Amber haar trouwfoto’s weggestopt op zolder, haar bruidsjurk op eBay verkocht en een scheiding aangevraagd. En aangezien ze geen enkele behoefte heeft om haar liefdesleven uit het slop te halen, besluit ze zich te storten op iets anders: haar carrière.

Amber weet een felbegeerde baan te veroveren als kok in de keuken van een befaamde chef, Oscar Retford, wiens temperament al even legendarisch is als de prachtige gerechten die hij creëert. Amber vindt het niet erg dat ze keihard zal moeten werken om zich te bewijzen – zo hoeft ze tenminste niet na te denken over haar frustrerende liefdesleven. Haar samenwerking met de heetgebakerde Oscar veroorzaakt echter al gauw vonken in de keuken. En alsof dat nog niet lastig genoeg is, loopt Amber haar ex plotseling tegen het lijf…

Wil jij weten hoe dit afloopt? Wij geven deze week 3 exemplaren van Ontbijt op bed weg. Kans maken? Vul snel het onderstaande formulier in.

Nog meer winacties? Op onze zustersite Kidslog maak je wekelijks kans op de leukste prijzen voor kinderen!

Deze actie is afgelopen.