Boeken Jubileum winnen

Win het boek De Moedermaffia: Wespennest

Constance is begin dertig, beeldschoon en heeft twee prachtige kinderen. Echter, is zij ook ontzettend chaotisch en net gescheiden. In de buitenwijk waar ze met haar twee – niet minder chaotische – kids naar toe verhuist om een nieuw, beter leven te beginnen, wacht haar een onaangename verrassing. Er lijken slechts voorbeeldige gezinnen te wonen. Modelmoeders met modelkinderen en modelhuwelijken die in modelhuizen wonen. Brr!
Sneller dan haar lief is, raakt Constance verstrikt in het dagelijkse leven van de Insectenwijk. Het blijkt een mijnenveld van moordende concurrentie, ingemene intriges en achterbakse omweggetjes. Alleen het recht van de sterkste telt! Net zoals in het wild…
Kerstin Gier, de auteur van dit boek, is een Duitse bestsellerauteur. Van haar boeken zijn er in Duitsland al miljoenen exemplaren over de toonbank gegaan! Wespennest is het eerste deel van in de serie De Moedermaffia.
Wij mogen 3 keer dit boek weggeven. Kans maken? Vul onderstaand formulier volledig in, en vermeld bij ‘Antwoord’ je leeftijd.

Deze actie is afgelopen. Alle prijzen uit de jubileummaand worden in de maand oktober naar de winnaars verstuurd. Hou de post in de gaten!

De Moedermaffia: Wespennest – Kerstin Gier
ISBN: 978 90 6112 440 5
Prijs: € 14,95