Boeken winnen

Afgelopen: Win GOOSEBUMPS prijzen

Vanaf 11 februari kun je de jeugdfilm GOOSEBUMPS gaan zien in de bioscoop, ook in 3D. In Nederland ken je het verhaal vast wel van de boekenreeks Kippenvel, het Nederlandse woord voor goosebumps.

Wil jij unieke prijzen van deze film winnen? Lees dan snel verder en doe mee aan de winactie.

GOOSEBUMPS

Het enige lichtpuntje in het leven van de pas verhuisde tiener Zach Cooper (Dylan Minnette) is zijn mooie buurmeisje Hannah (Odeya Rush). Maar Hannah heeft een mysterieuze vader, die R.L. Stine (Jack Black) blijkt te zijn, de schrijver van de Goosebumps (Kippenvel) boekenreeks. Er is een reden te waarom R. L. Stine zo geheimzinnig doet… de monsters uit zijn beroemde boeken zijn echt. Stine beschermt zijn lezers door de monsters op te sluiten in zijn boeken. Als Zach de monsters per ongeluk vrij laat uit de manuscripten en ze het dorp bedreigen, is het aan Stine, Zach en Hannah om ze te vangen en weer op sluiten in de boeken waar ze thuis horen.

De spannende film GOOSEBUMPS is gebaseerd op de populaire boekenreeks die in Nederland vertaald is als Kippenvel. Wereldwijd zijn er al meer dan 400 miljoen boeken verkocht van de Goosebumps reeks. De boeken zijn in 32 talen vertaald sinds de eerste uitgave in 1992.

GOOSEBUMPS draait vanaf 11 februari in de bioscoop, ook in 3D. Meer informatie vind je op www.goosebumpsfilm.nl.

GOOSEBUMPS

Winnen

Wij mogen unieke GOOSEBUMPS prijzen weggeven. Deze Squishy Gnome Toy doet het prima als stresspoppetje, al kun je hem natuurlijk ook gezellig in de vensterbank zetten. We doen er ook nog eens een spannend notitieboekje bij, waar je gegarandeerd kippenvel van krijgt!

Wil jij deze unieke prijzen winnen? Vul dan snel het onderstaande formulier volledig in.

Deze actie is afgelopen.