Boeken winnen

Win Fifty Shades Darker prijzen (afgelopen)

Fifty Shades Darker

Jamie Dornan en Dakota Johnson zijn terug als Christian Grey en Anastasia Steele in Fifty Shades Darker, gebaseerd op het tweede boek (Vijftig Tinten Donkerder) van de bestselling boekenreeks van E L James.

Fifty Shades Darker

Wanneer Christian Grey probeert Anastasia Steele over te halen om terug te komen in zijn leven, eist zij een andere regeling voordat ze hem een nieuwe kans geeft. Terwijl het tweetal aan hun wederzijds vertrouwen werkt, duiken er duistere figuren uit Christians verleden op, vastbesloten om hun droom van een toekomst samen wreed te verstoren.
De ‘Fifty Shades’ boeken zijn in 52 verschillende talen vertaald en er zijn wereldwijd meer dan 90 miljoen boeken verkocht. In Nederland zijn er meer dan 2,5 miljoen exemplaren verkocht. Het is één van de best verkochte boekenreeksen ooit.

Fifty Shades Darker draait vanaf 9 februari 2017 in de bioscoop. Meer informatie vind je op www.fiftyshadesdarkerfilm.nl.

Winnen

Wij mogen, om alvast in de stemming te komen, of na afloop nog even na te genieten, de filmeditie van het boek Vijftig Tinten Donkerder weggeven.

Vijftig Tinten Donkerder

Wil jij een exemplaar winnen? Vul dan het onderstaande formulier volledig in om kans te maken.

Deze winactie is afgelopen.