Boeken winnen

Afgelopen: Win Enjoy boeken

Even naar buiten, de deur uit en iets leuks doen. Gewoon op een vrije middag, spontaan na een drukke werkweek of op een regenachtige zondag. Leuke dingen geeft energie, inspiratie en gezelligheid!
Enjoy is dé nieuwe serie van mo’media op het gebied van vrije tijd. De serie bestaat uit 6 handzame boekjes met een eigen thema. Ze zijn een verzameling van de leukste tips en de beste adressen voor een weekendje weg, een dagje uit of een gezellige middag of avond. Veelal in Nederland – soms wat verder weg.

Enjoy – een shortbreak voor twee
Zin om je lief te verassen? In deze gids vind je de leukste dingen om te doen met z’n tweetjes. Meestal in Nederland, soms wat verder weg. Een ‘love nest’ in het bos, een fijn b&b aan zee of een romantische citytrip naar Marrakech. Maar ook tips & adressen voor uitjes die niet per se duur hoeven zijn.

Enjoy – een moment voor jezelf
Vandaag is het jouw dag! Telefoon uit, agenda leeg en de dingen doen waar je blij van wordt. Eindelijk dat kledingstuk op maat of die hot stone massage! Maar ook veel tips en adressen voor je eigen personal shopper, een runningcoach op je iPod en natuurlijk heel veel webshopadressen.

Enjoy – rainy days in Nederland
Valt je vrije middag letterlijk in het water, omdat het buiten weer eens echt Hollands regent? In deze gids vind je de leukste tips voor een regenachtige dag. Ga uitgebreid lunchen in een fijne woonwinkel, verwen jezelf met een dagje wellness en trek je regenlaarzen aan voor een fikse wandeling. Of blijf lekker binnen en scrap je mooiste fotoalbum.

Enjoy – de frisse buitenlucht
Naar buiten, de natuur in, hoofd in de wind, rust en ruimte! In deze gids vind je de leukste dingen om te doen in het groen, op het platteland, aan zee of in de mooiste stadsparken. Fijne logeeradressen in het bos, adressen waar je heerlijk buiten kunt eten, shoppen bij de boer, fietsen, wandelen of strandjutten. En dan vol energie weer naar huis.

Enjoy – ladies nights & weekends
Sommige dingen zijn nu eenmaal leuker met vrouwen onder elkaar. In deze gids vind je de leukste ideeën voor jou met je vriendinnen, je zus of je moeder. Van een yogaweekend op Terschelling tot de beste shopadressen in Antwerpen en een cursus ‘op hoge hakken lopen’ in Parijs. Maar ook: de leukste home & samples sales, loungen aan zee, een workshop cupcakes maken of een sessie handtas lezen.

Enjoy – retro, vintage & nostalgie
Op zoek naar de leukste adressen voor je retro interieur of vintage outfit? Je vindt ze in deze gids. Van tweedehands designertassen en –schoenen tot de mooiste meubels en lampen van toen. Maar ook de leukste restaurants en hotels in retro & vintage stijl, een workshop breien en haken en op pad met een echte vintage camper.

Wij mogen deze week van alle 6 de titels 1 exemplaar weggeven. Kans maken? Vul snel het onderstaande formulier in, en vermeld bij ‘Antwoord’ de titel van je voorkeur.

Deze actie is afgelopen.