Boeken winnen

Afgelopen: Win een zomers leespakket

De zomer is de tijd bij uitstek om eens lekker uitgebreid een boek te lezen. En daar gaan wij je deze week een handje bij helpen. Wij verloten namelijk 2 boekpakketten, met prachtige titels.

Donderdagskind van Alison Pick is een ontroerende roman over een Joodse familie die uiteenvalt ten tijde van de Tweede Wereldoorlog. De 100-jarige man van Jonas Jonasson gaat over Allan, Allan wordt 100 en dat wordt groots gevierd in het bejaardentehuis, tot de jarige het op zijn heupen krijgt en kort voordat het feest losbarst besluit te vertrekken. De tijd die hem rest kan hij beter besteden, vindt hij en hij klimt uit het raam en verdwijnt.

Die zomer van David Baldacci is een bijzonder boek over een vader, Jack, die nog maar een paar maanden te leven heeft. Als ook zijn vrouw omkomt bij een auto ongeluk, worden hun kinderen tegen zijn zin uit elkaar gehaald. Jack vastbesloten om zijn kinderen terug te krijgen. Voorgoed… In Stadsverlichting van Tijn Touber ontdek je hoe je je innerlijk vuur aansteekt. Verlicht jezelf, en verlicht je wereld! Tussenstations van Almudena Grandes tenslotte gaat over vijf adolescenten tussen de veertien en de achttien jaar, die zich voor situaties geplaatst zien die hun pet te boven gaan, maar die hen wel tot volwassenen smeden.

Een divers pakket, met voor iedere dag, en iedere stemming een boek. Winnen? Vul dan snel het onderstaande formulier in.

Deze actie is afgelopen.